ایسنا/خراسان جنوبی رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی گفت: حمایت هر چه بیشتر از این کارآفرینان و بخش خصوصی و برداشتن موانع حرکت این بخش میتواند یک جهش قابل توجه در تولید و تحقق هر چه بیشتر اهداف سیاستهای اقتصاد مقاومتی بوجود آورد.
محمدمهدی ایزدخواه، در گفتوگو با ایسنا گفت: مقام معظم رهبری در تعیین شعار سال جدید مجدد موضوع جهش در تولید را به عنوان شعار سال برگزیدند با این تفاوت که تاکید ویژهای نسبت به مشارکت مردم در تحقق این جهش داشتند.
وی بیان کرد: قطعا تحقق جهش قابل توجه در تولید کشور، مستلزم فراهم شدن ملزومات و بسترهایی است که باید توجه ویژهای داشت.
ایزدخواه با بیان اینکه رهبری با تاکید به حضور مردم در تحقق شعار به بیان دیگر به این موضوع اشاره دارند که نمیتوان از بخش دولتی توقع خاصی داشت که در امر تولید در عالیترین درجه بپردازد، اظهار کرد: تنها باید شرایط را برای ورود بخش مردمی در قالب تعاونیها و اجرای درست اصل ۴۴ قانون اساسی فراهم کرد.
رئیس بنیاد نخبگان استان گفت: با توجه به اینکه بنیاد نخبگان در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان حضور دارد، تأمین سرمایه در گردش بنگاههای تولیدی همواره یکی از بنیادیترین نیازهای تولید بوده که در شرایط خاص به شدت تولیدکنندگان را تحت فشار قرار میدهد لذا این مهم باید در اولویت برنامههای دولت قرار گیرد.
وی افزود: اعطای تسهیلات مادی و معنوی به بنگاههای اقتصادی طبق یک برنامه مشخص و عملیاتی لازمه کمک به چرخه تولید و جلوگیری از رکود یا تعطیلی بسیاری از واحدهای تولیدی و به ویژه کمک به تولیدکنندگان است.
ایزدخواه گفت: جامعه نخبگانی نیز در سالهای اخیر با برنامه، هدف و ایدههای نو و عملیاتی وارد عرصههای تولید شدهاند و پژوهشگران و شرکتهای دانش بنیان با طرحهای عملیاتی و نوآورانه نیازهای کشور را رفع میکنند و به عرصه تولید ورود جدی دارند.
رئیس بنیاد نخبگان استان تصریح کرد: حمایت از کارآفرینان نخبه و جهادگران مستعد که در عرصه تولید و صنعت کشور ورود پیدا کردهاند و سالهاست با وجود همه فشارها، چالشها و ناملایمات با اراده و استعداد، تلاش و تعهد چرخ تولید کشور را با دستان توانمند خود چرخاندهاند که میتواند به ایجاد اشتغال مفید در چرخه اقتصادی کشور منجر شود.
وی افزود: باید با ثبات اقتصادی و ایجاد امنیت سرمایه گذاری و فضای امن کسب و کار نخبگان که برای رشد و توسعه تولید مهم است را فراهم کرد.
ایزدخواه بیان کرد: استفاده بهینه از ظرفیت صندوقهای سرمایه گذاری برای طرحها و پروژههای تولیدی نخبگان از ابزارهای مهم تأمین سرمایه تولید است که پویایی مورد نیاز را به حوزه تولید دانش بنیان تزریق خواهد کرد که میتوان گفت جهش تولید به معنای یک کار عملیاتی برنامه ریزی شده در یک زمان کوتاه است که اثرگذاری محسوس در فرآیند تولید کشور را رقم میزند.
رئیس بنیاد ملی نخبگان اظهارکرد: بنیاد ملی نخبگان با حرکت در مسیر جهش تولید و تحقق اقتصاد دانش بنیان با مانعزداییها و هموار کردن مسیر مشارکت شرکتهای دانش بنیان زمینه حضور مردم و جوانان نخبه را در عرصه تولید و رونق اقتصاد دانشبنیان را آماده کرده است.
وی بیان کرد: بنیاد ملی نخبگان آیین نامههایی را برای تسهیل حضور و اشتغال نخبگان و افراد مستعد در شرکتهای دانش بنیان را مصوب کرده که این بسترسازی مناسب، پویایی و رشد جهشی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور را در پس خواهد داشت که در راستای تحقق شعار امسال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» در عرصه اقتصاد دانشبنیان کشور است.
انتهای پیام