به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از بنیاد ملی نخبگان، آیین استقبال از دانشجویان ورودی ۱۴۰۳ با عنوان «شریف سلام» با حضور سعید خدایگان قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، رئیس دانشگاه صنعتی شریف، برخی از معاونین و مدیران دانشگاه، دانشجویان نو ورود و خانوادههای آنها در سالن استاد جباری دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
در این مراسم سعید خدایگان قائممقام بنیاد ملی نخبگان طی سخنانی گفت: بسیار خوشحال هستم که در کنار نوورودی های عزیز و ستارگان درخشانی از آینده کشور حضور دارم! به عنوان کسی که نیمی از عمر خود را در دانشگاه صنعتی شریف گذرانده عرض میکنم که وارد خانواده بزرگی شده اید، شما اولین گام بروز آثار نخبگی را با موفقیت در رقابت نفس گیر آزمون سراسری برداشتید ولی این گام اولین قدم در مسیر نخبگی و بالندگی است و در ادامه همه چیز به شما بستگی دارد.
وی ادامه داد: ما در فصل جدید از بنیاد ملی نخبگان عزم جدی در شناسایی فعال و دقیق از استعدادهای برتر و حمایتهای معنیدار از نخبگان کشور را داریم. درهای بنیاد ملی نخبگان به عنوان خانه استعدادهای برتر و نخبگان کشور به روی تمام نخبگان کشور باز است! ما را در مسیر نخبگی همراه و همیار خودتان بدانید.
خدایگان ادامه داد: دوستان عزیز! عزت و اقتدار امروز کشور را مدیون اساتید بزرگوار و فرهیخته ای هستیم که وجود نازنین خود را وقف علم و دانش و تربیت نسلهای آینده کردهاند. قدر این گنجینه های ارزشمند را بدانید و از وجودشان حداکثر بهره را ببرید و از آنها بیاموزید و به دیگران آموزش دهید و ادامه دهنده این راه باشید که “آیین چراغ، خاموشی نیست!
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در ادامه افزود: دانشجویان عزیز، امروز میخواهم در آغاز راه دانشجویی شما به عارضهای اشاره کنم که گاهی مستعدان و نخبگان ممکن است در معرض آن قرار گیرند و آن رشد تک بعدی است! گاهی نخبگان به دلیل علاقه و استعداد به یک جنبه از بعد شخصیتی بیش از سایر ابعاد وجودی توجه دارند. هرچند در ابعاد دیگر هم استعداد فراوانی دارند ولی به دلیل کم توجهی در آن وجوه کمتر رشد می کنند. البته تجربه نشان می دهد مستعدین هر زمان به آن ابعاد نیز توجه می کنند در آن شاخه نیز رشد چشمگیری دارند و در وجه شاخص، سرآمد و درخشان ظاهر میشوند.
وی در پایان گفت: معتقدم انسان کامل چهار وجه اصلی دارد که لازم است برای رشد کامل به هر چهار وجه توجه کافی کند: وجه فکری، وجه روحی، وجه معرفتی و وجه جسمی. خوراک وجه فکری مطالعه آثار و کتب بزرگان است و خوراک وجه روحی، معنویت و نزدیک شدن به پروردگار متعال است. همچنین خوراک وجه معرفتی، گرایش حداقل یکی از شاخه های هنر و خوراک وجه جسمی، هم ورزش است و توصیه میکنم در مسیر نخبگی و رشد و تعالی هیچ یک از این چهار وجه را فراموش نکنید تا چراغ وجهی از شخصیت شما کم فروغ نشود.