اخبار نخبگان

راهکارهای بهره‌گیری از ظرفیت جامعه روحانیت در فعالیت‌های بشردوستانه

راهکارهای بهره‌گیری از ظرفیت جامعه روحانیت در فعالیت‌های بشردوستانه

به گزارش خبر گزاری حوزه از گیلان روز گذشته نشست مشترک حجت الاسلام والمسلمین چهری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در هلال‌احمر استان گیلان با حجت الاسلام والمسلمین پسندیده دبیر کانون های هلال احمر طلاب و روحانیون حوزه علمیه استان گیلان برگزار شد.

در این نشست، حجت الاسلام چهری به بررسی راهکارهای تقویت همکاری میان جامعه روحانیون و جمعیت هلال‌احمر پرداخت و بر استفاده حداکثری از ظرفیت طلاب در پیشبرد اهداف انسان‌دوستانه این جمعیت تأکید کرد.

در ادامه، حجت الاسلام پسندیده نقش طلاب در توسعه فعالیت‌های داوطلبانه و فرهنگی هلال‌احمر مورد توجه قرار داد و درباره شیوه‌های گسترش مشارکت روحانیون در برنامه‌های امدادی و اجتماعی تبادل نظر کرد.

همچنین بر اهمیت پیوند میان آموزه‌های دینی و خدمت‌رسانی صادقانه به مردم تأکید شد و پیشنهادهایی برای افزایش هماهنگی میان نهادهای مرتبط در اجرای برنامه‌های فرهنگی و امدادی مطرح شد.

این نشست در نهایت با هدف تبیین برنامه‌های آتی کانون طلاب هلال‌احمر استان گیلان و افزایش مشارکت مؤثر طلاب در عرصه‌های مختلف خدمت‌رسانی به کار خود پایان داد.

انتهای پیام/.

لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *