اخبار نخبگان

جوان گرایی در تیم‌های ملی بانوان چشم انداز روشنی پیش روی ورزش قهرمانی قرار داده است

به گزارش خبرگزاری برنا؛ مریم کاظمی‌پور گفت:آمار ورزشکاران سازمان یافته در بخش بانوان، نشان می‌دهد که برنامه‌ها و سیاست‌گذاری‌ها به خوبی اجرایی شده است.

معاون توسعه ورزش بانوان ضمن تبریک هفته ورزش و تربیت بدنی به جامعه بزرگ ورزش اظهار داشت: در نخستین گام آن چیزی که در حوزه ورزش قهرمانی مورد توجه قرار گرفت، ارتقا دانش فنی مربیان و ایجاد زیر ساخت‌های مناسب تخصصی و تلاش درجهت تامین اعتباراتی بود که فدراسیون‌ها برای زیر ساخت‌های تخصصی در حوزه بانوان به آن نیاز دارند.

وی در ادامه بهره‌مندی از نیرو‌های متخصص و فنی در صف و ستاد را بخش مهمی از برنامه‌های این وزارتخانه عنوان کرد و گفت: تا چندی پیش، بیش از ۱۱۰ پست بلاتصدی در استان‌های سراسر کشور داشتیم، کارشناسان ورزشی که قراراست عملیات میدانی ورزش بانوان را مدیریت کنند، در همین راستا، در جذب اخیر از طریق آزمون استخدامی و معرفی بنیاد ملی نخبگان در حوزه علوم ورزشی، ۲۶۰ جذب داشتیم که بخش زیادی از این تعداد به بانوان اختصاص داده شد.

معاون توسعه ورزش بانوان تصریح کرد: تامین منابع انسانی یکی از مهمترین بخش‌های توسعه‌ای منطقی است که هم در ساختار و هم در ارتقا دانش فنی، کمک می‌کند تا به آن چیزی که نیاز داریم با کمک نیروی انسانی متخصص دست پیدا کنیم.

وی به تشریح برنامه‌های وزارت ورزش و جوانان در بخش زیر ساخت‌های فیزیکی پرداخت و در این ارتباط گفت:۲۰۲پروژه ورزشی به مساحت ۳۹۰ هزار مترمربع در هفته تربیت بدنی به بهره برداری می‌رسد که بخش قابل توجهی از آن به ورزش بانوان اختصاص داده شده است، در این خصوص ۴پروژه به صورت ملی و ستادی داریم.

کاظمی پور در خصوص پروژه‌های ورزشی این نکته را مورد توجه قرار داد که تخصیص‌ها در این بخش با تکیه بر منابع انسانی و نیاز‌های استان‌ها انجام می‌پذیرد به عنوان مثال، هرمزگان، سیستان وبلوچستان، کرمان، یزد و… جز استان‌هایی هستند که با توجه به تراکم جمعیت و گستره پهناوری استان، تعداد بیشتری از فضای ورزشی برای‌شان پیش بینی شده و خوشبختانه دراین هفته افتتاح و در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: در مقوله توسعه زیرساخت‌ها، قائل به این موضوع هستیم که در احداث پروژه‌های ورزشی باید عدالت محوری و بهره برداری حداکثری مورد توجه ویژه قراربگیرد.

معاون توسعه ورزش بانوان تصریح کرد: در حوزه همگانی بهترین تصمیم این است که از منابعی که داریم بدون قید جنسیت بهره‌برداری بهینه را داشته باشیم، اما برای انجام کار حرفه‌ای اختصاصی مثل کمپ‌های تیم ملی، تخصیص زیرساخت‌ها و تجهیزات یک فرصت مناسب ونیاز مبرم است که در ساخت و ساز‌ها مورد توجه قرار گرفته است.

وی توضیح داد: این موضوع مهم به مدیران کل استان‌های نیز ابلاغ شده که در تخصیص زیرساخت‌ها و اماکن ورزشی، نگاه عدالت محورانه داشته باشند.

مریم کاظمی‌پور در خصوص برنامه‌های توسعه‌ای وزارت ورزش و جوانان درحوزه ورزش همگانی گفت: جریان سازی انجام شده در این بخش، مستند به آمار ورزشکاران سازمان یافته در بخش بانوان، نشان می‌دهد که برنامه‌ها و سیاست‌گذاری‌ها به خوبی اجرایی شده است.

وی افزود: اولین مسوولیت ما در توسعه ورزش همگانی ارتقا سطح سلامتی و کیفیت سبک زندگی زنان کشورمان است در بخش دوم پنجره قهرمانی است که در این راستا، شاهد اتفاقات خوبی بودیم به عنوان مثال جوان شدن تیم‌های ملی، که به خودی خود نوید بخش حضور تیم‌های قدرتمند در رویداد‌های مهم و بزرگ پیش رو است.

معاون توسعه ورزش بانوان همچنین به بیان اقدامات صورت گرفته در بخش ارتقا دانش فنی مربیان و مدیرانی پرداخت که قرار است در آینده هدایت و رهبری ورزش بانوان را برعهده بگیرند.

وی در این ارتباط گفت: در ادارات کل ورزش و جوانان سراسر کشور با همکاری فدراسیون‌ها، دوره‌های آموزشی را به جای برگزاری در تهران، به طور منطقه‌ای در استان‌ها و شهرستان‌ها برگزار کردیم. این اتفاق باعث شده که در این بخش به نتایج بسیار خوبی دست پیدا کنیم.

 انتهای پیام/



لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *