اخبار نخبگان

مشقِ ایثار به یاد شهید احمدی جوان در بوشهر+فیلم

مشقِ ایثار به یاد شهید احمدی جوان در بوشهر+فیلم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، در راستای حمایت از تحصیل دانش‌آموزان نیازمند و با هدف کاهش هزینه‌های آغاز سال تحصیلی، ۲۷۰ بسته جامع نوشت‌افزار در میان دانش‌آموزان کم‌برخوردار شهرستان بوشهر توزیع شد.

این اقدام انسان‌دوستانه که در قالب «پویش مهر علوی» و با حمایت‌های گسترده بنیاد علوی صورت گرفت، توسط فعالان گروه جهادی «شهید احمدی جوان» شهرستان بوشهر به مرحله اجرا درآمد.

هدف از اجرای این طرح، فراهم آوردن امکانات اولیه آموزشی برای دانش‌آموزانی است که به دلیل مشکلات معیشتی با دشواری در تهیه لوازم تحصیلی مواجه هستند. توزیع این بسته‌ها با هدف ترویج فرهنگ همیاری و اطمینان از اینکه هیچ دانش‌آموزی به دلیل نبود امکانات ساده، از حق تحصیل باز نماند، انجام شده است.

مسئولان گروه جهادی شهید احمدی جوان در این خصوص اظهار داشتند: هم‌افزایی میان نهادهای خیریه متعهدی، چون بنیاد علوی و گروه‌های جهادی جوان، موجب تسریع در شناسایی نیازمندان و رساندن به موقع کمک‌ها می‌شود تا لبخند رضایت بر لبان دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان بنشیند.

این برنامه بخشی از زنجیره اقدامات حمایتی این گروه جهادی در راستای خدمت به اقشار آسیب‌پذیر جامعه و تقویت زیرساخت‌های آموزشی در استان بوشهر است.

انتهای پیام/

لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *