ایران مانع تحقق اهداف دشمن در جبهههای مقاومت شد
به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، روزگذشته نشست بصیرتی با موضوع « از ابهام تا اطمینان» با سخنرانی سرهنگ پساوند فرمانده ناحیه مقاومت و سپاه رفسنجان، طلاب، کادر و اساتید و بانوان شهرستان رفسنجان در مدرسه علمیه تخصصی حضرت زینب کبری(س) این شهر برگزار شد.
فرمانده ناحیه مقاومت و سپاه رفسنجان هدف راهبردی از جنگ رمضان و همچنین جنگ قبلی تجزیه ایران و از بین بردن حاکمیت شیعه عنوان کرد و گفت: ایران در همه جبهه های مقاومت از جمله لبنان، سوریه، مانع از به سرانجام رسیدن این هدف شد.
سرهنگ پساوند تصریح نمود: دشمن جنگ شناختی و ترکیبی را علیه کشور ما انجام داد و این کار را طی چند سال و مرحله به مرحله انجام شد. ما در سوریه تلاش زیادی کردیم ولی سوریه سقوط کرد، تلاش در لبنان و ایران برای تجزیه همچنان ادامه دارد.
فرمانده سپاه رفسنجان اظهار داشت: دشمن به منظور رسیدن به این اهداف؛ ۴ مرحله را طراحی کرد، اول جنگ ۱۲ روزه، دوم ایجاد فشار اقتصادی و تبلیغات ویژه در مورد آن، سوم انجام اغتشاشات خیابانی با فراخوان دشمن اما موفق نشدند، چهارم مستقیم وارد عمل شدند و دست به ترور حاکمیت زدند. ترور شخصیتی و جانی رهبری و سرداران و دانشمندان.
وی با بیان جنگ رمضان یادآور شد: در رمضان جنگ تمام عیار ضدایران شروع شد اما باحضور و انجام وظیفه مردم و حمایت مسئولین و نیروهای نظامی و امنیتی به هدف خود نرسیدند و این برای دشمن بسیار ناباورانه بود. دشمن از سر استیصال درخواست مذاکره کرد؛ اما دشمنان با اقتدار ایران در دوران آتش بس هم به اهداف خود نرسیدند.
سرهنگ پساوند افزود: در حال حاضر با تفاهم نامه فعلی دشمن دنبال دو قطبی و چند قطبی کردن اقشار جامعه است. اقشار جامعه باید بصیر باشند و اجازه ندهند که اهداف دشمن محقق شود. برای این امرمطالبه با شیوه صحیح و بدون ایجاد اختلاف؛ لازم است.
وی تاکید کرد: ایجاد اختلاف و رسیدن به هدف شیوه دشمن است. ما باید در میدان باشیم و مطالبه نماییم ولی با دوراندیشی مانع تحقق اهداف خبیثانه دشمن شویم، جنگ فعلی، جنگ تفکری است و دشمنان هیچ وقت راضی به صلح با ما نمی شوند؛ اما وعده قرآن،پیروزی بر دشمنان است و این وعده انشالله با مقاومت، دادن هزینه و دور اندیشی اتفاق می افتد.
در پایان سرهنگ پساوند به پرسش های تعدادی از حاضرین پاسخ داد.

