اخبار نخبگان

رئیس حشد الشعبی: آیت الله العظمی اسحاق فیاض میراث علمی پربار بر جای گذاشت

رئیس حشد الشعبی: آیت الله العظمی اسحاق فیاض میراث علمی پربار بر جای گذاشت

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه»، فالح الفیاض، رئیس سازمان حشد الشعبی عراق، درگذشت آیت الله العظمی شیخ محمد اسحاق فیاض را تسلیت گفت و خاطرنشان کرد که فقید از ستون‌ها و ارکان استوار حوزه علمیه بود و میراث علمی پرباری از خود به جای گذاشت.

الفیاض در بیانیه‌ای، گفت: با اندوه و تأسفی بسیار، و با قلب‌هایی مؤمن به قضا و قدر الهی، رحلت مرجع دینی آیت‌الله العظمی شیخ محمد اسحاق الفیاض را تسلیت می‌گوییم. در این مصیبت بزرگ، گرم‌ترین مراتب تسلیت و عظیم‌ترین همدردی را به ملت عراق، مراجع عالی‌قدر دینی، استادان و طلاب حوزه علمیه و تمامی محبان فقید تقدیم می‌داریم.

وی افزود: فقید از ستون‌های حوزه علمیه و ارکان استوار آن بود؛ او عمر شریف خود را در خدمت به علم و دین سپری کرد و در عرصه‌های پژوهش، تألیف و اجتهاد، میراث علمی پرباری را از خود بر جای گذاشت، که این در کنار حمایت‌های مستمر او از نهادهای بشردوستانه و خیریه بود.

الفیاض ادامه داد: ما مواضع شایسته ایشان را به یاد می‌آوریم، به‌ویژه در مرحله‌ای که پس از سقوط رژیم سابق رخ داد؛ چرا که ایشان از برجسته‌ترین حامیان و علاقه‌مندان به تثبیت اصول عدالت بود و موضع ایشان در حمایت از فتوی جهاد کفایی، اثری عمیق در دفاع از عراق، ملت آن و حاکمیت کشور داشت.

وی در پایان گفت: از خداوند متعال خواستاریم که فقید بزرگ ما را در پناه رحمت گسترده خود قرار دهد، او را در بهشت‌ وسیع خود جای دهد و با پیامبران و صدیقین گرامی بدارد، که آنان چه نیکو همدمانی هستند.

لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *