اخبار نخبگان

نتیجه سال‌ها مذاکره با آمریکا جز شهادت رهبران و دانشمندان ما نبوده است

نتیجه سال‌ها مذاکره با آمریکا جز شهادت رهبران و دانشمندان ما نبوده است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از تهران، اجتماع بزرگ مردم شهرک شهید محلاتی تهران با سخنرانی محمد طیب صحرایی مدیرکل حوزه شهردار تهران و حجت الاسلام محمد حسن دری استاد دانشگاه امام حسین برگزار شد.

محمد طیب صحرایی مدیرکل حوزه شهردار تهران در این مراسم با اشاره به شکل گیری اجتماعات شبانه با مدیریت مساجد، حوزه های علمیه و هیئت های مذهبی و در تبعیت از ولایت فقیه، اظهار داشت: هویدا نخست وزیر دوره پهلوی گفته بود که در آن دوران، آمریکایی‌ها نوشته بودند «ورود سگ و ایرانی به برخی از مراکز آنها در ایران ممنوع است»، اما 90 شب حضور حماسی ملت ایران موجب شد عزیزان ما در نیروهای نظامی و امنیتی امروز تاکید کنند که «ورود آمریکایی ‌و سگ ممنوع است.» امروز دنیا مبهوت عظمت و اقتدار ملت ایران است.

مدیرکل حوزه شهردار تهران خاطرنشان کرد: عزت و استقلال امروز ملت ایران نتیجه اعتقاد به توحید، اهل بیت علیهم السلام، ولایت فقیه و توانمندی های داخلی است و لذا ملت ایران با پرچمداری مساجد و هیئت های مذهبی و راهبری حوزویان در نود و یکمین شب در میدان و خیابان حضور دارد.

وی با انتقاد از کسانی که مدام درباره مذاکره سخن می گویند، تصریح کرد: نتیجه سال ها مذاکره با آمریکا به شهادت رساندن حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر عزیز ما، جمعی از مسئولان، فرماندهان، دانشمندان و بقیه اقشار مردم بود، چطور عده ای در داخل مدام از مذاکره با دولت تروریستی آمریکا سخن می گویند.

صحرایی گفت: نتیجه مذاکره با آمریکا همانطور که رهبر شهید انقلاب اسلامی تأکید کردند، چیزی جز خسارت در پی ندارد، همه باید با تبعیت از رهبر معظم انقلاب اسلامی در برابر جنگ نرم و هژمونی رسانه ای استکبار جهانی و صهیونیسم بین المللی و وادادگی غرب زدگان داخلی، ایستادگی کنیم.

مدیرکل حوزه شهردار تهران به خدمات شهرداری تهران طی ایام دفاع مقدس ۱۲ روزه و جنگ تحمیلی سوم اشاره کرد و گفت: شهردار تهران و همه معاونان و مدیران شهرداری با تمام وجود در روزهای این دو جنگ به مردم خدمت کردند.

ملت ایران تا آخرین قطره خون مدافع حقوق خود و ارزش های دینی و انقلابی است

حجت الاسلام محمد حسن دری استاد دانشگاه علم و صنعت نیز در این مراسم خطاب به ترامپ رییس جمهور جنایتکار رژیم تروریستی آمریکا، گفت: ملت ایران نشان داد ضمن سوگواری برای شهادت امام شهید و همچنین خون خواهی برای رهبر شهید انقلاب اسلامی و همه شهدای سپاه پاسداران، ارتش و سایر نیروهای نظامی، امنیتی و بسیج و همه اقشار، تا آخرین قطره خون مدافع حقوق خود و ارزش های دینی و انقلابی است.

وی با بیان اینکه دشمن با حماقت خود موجب تبدیل ایران به ابرقدرتی بزرگ در سطح منطقه خاورمیانه و جهان شده است، ابراز کرد: دشمن تصور می کرد سه روزه موجب سرنگونی نظام مقدس جمهوری اسلامی می شود اما امروز شاهد ارتقای عزت و اقتدار ایران در سایه ولایت فقیه، حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای است.

استاد دانشگاه علم و صنعت، با بیان اینکه ایران در سایه وحدت و اتحاد مقدس حول محور ولایت فقیه در برابر دشمنان ایستادگی کرده است، اضافه کرد: اهالی مسجد امام حسن مجتبی علیه السلام نیز در خط مقدم جهاد تبیین قراردارند و اعضای پایگاه های بسیج خواهران و برادران هیئت امنا و شورای فرهنگی این مسجد با تمام وجود پای کار نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.

انتهای پیام./

لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *