اخبار نخبگان

گسترش فعالیت‌های طرح امین خواهران در شهرستان کرمان

گسترش فعالیت‌های طرح امین خواهران در شهرستان کرمان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کرمان، حجت‌الاسلام امیری مسئول مبلغات طرح امین شهرستان کرمان، ظهر امروز در جلسه‌ای با مبلغان که با حضور حجت الاسلام خراسانی‌زاده، مسئول طرح امین معاونت تبلیغ حوزه علمیه استان کرمان همراه بود با اشاره به فعالیت‌های اخیر این طرح در شهرستان کرمان به ارائه گزارشی پرداخت و گفت: با توجه به وضعیت موجود و بحث حضور خواهران در موکب‌ها، تجمعات و برنامه‌ها، فهرستی از خواهرانی که مدیر موکب هستند یا برنامه‌های دانش‌آموزی دارند تهیه شده است.

وی افزود: برخی از بزرگواران از ظرفیت محله استفاده کردند و با محوریت مسجد خواهران، پیوند مسجد و مدرسه را در قالب برنامه‌های مشخص، به‌ویژه با توجه به تعطیلات مدارس، دنبال می‌کنند.

مسئول مبلغات طرح امین شهرستان کرمان ادامه داد: در کنار فعالیت‌های میدانی، برنامه‌هایی در گروه‌های مدارس و همچنین در فضای مجازی نیز در حال اجرا است، این ظرفیت‌ها پیش‌تر از سوی معاونت تبلیغ استان ابلاغ شده بود و امروز در قالب طرح امین شهرستان کرمان فعال شده است.

حجت الاسلام امیری اظهار کرد: با توجه به ارتباط‌هایی که با گلزار شهدا وجود دارد، یک کارگروه تشکیل دادیم و فعالان سطح شهرستان که در این حوزه ارتباط دارند، پشتیبانی برنامه‌ها را برعهده گرفته‌اند.

وی گفت: در ایام کوتاه‌مدت نیز اعزام‌هایی از میان خواهران انجام شد. بسیاری از مبلغات در ماه مبارک رمضان برنامه‌هایی با محوریت گلزار شهدا، پرسش و پاسخ، حضور در جمع زائران، تبلیغ چهره‌به‌چهره و دیگر فعالیت‌هایی را که در قالب تبلیغ کوتاه‌مدت ابلاغ شده بود اجرا کردند؛ همچنین مجوز این فعالیت‌ها به طرح امین داده شده بود و عزیزان در این زمینه نقش‌آفرینی داشتند.

مسئول مبلغات طرح امین شهرستان کرمان بیان کرد: ظرفیت خواهرانی که در جمع هستند بسیار بالا است و تعدادی از آنان چندین سال سابقه فعالیت در مدارس، از دبستان تا متوسطه و نیز مدارس غیردولتی دارند. طبق ارزیابی‌های انجام‌شده، برخی مدیران مدارس با جابه‌جایی بعضی از مبلغانی که درخواست انتقال داده بودند مخالفت کردند، چراکه آن‌ها را از ارکان مدرسه و از مجموعه طرح امین می‌دانستند.

حجت الاسلام امیری با اشاره به نقش رابط تبلیغی خواهران تصریح کرد: خانم نژادسالاری به‌عنوان رابط تبلیغی خواهران فعالیت دارد و با هماهنگی معاونت تبلیغ استان، دوره‌ای را نیز در قم گذرانده است؛ همچنین در حوزه هماهنگی برنامه‌ها و دیگر همکاری‌ها نقش دارد.

وی بیان کرد: از میان خواهران، یک تیم چندنفره برای انجام ارزیابی‌ها تشکیل شده و این فعالیت همچنان ادامه دارد.

مسئول طرح امین خواهران شهرستان کرمان خاطرنشان کرد: هر سال خروجی فعالیت‌های طرح امین استان گزارش می‌شود و افرادی که از دایره طرح خارج شوند یا استخدام شوند نیز برای سال بعد در منابع لحاظ شده و به آموزش‌وپرورش اعلام می‌شود تا برای سال تحصیلی جدید، با سازوکار معاونت تبلیغ، فعالیت‌ها ادامه پیدا کند.

انتهای پیام. /

لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *